i walked through fire and did not get burned

Παρασκευή, Ιανουαρίου 29, 2010

Ενοχλητικοι χαρακτηρες (Part 1)

Τους εχεις δει και εσυ. Ειναι κατι τυπαδες/τυπισσες που βγαινουν στην τηλεοραση και στα περιοδικα και μιλανε για την τελεια ζωη τους δειχνοντας το τελειο σωμα τους. Θελουν να δειξουν οτι ειναι απλοι και συνηθισμενοι ανθρωποι ομως το Photoshop και τα πανακριβα ρουχα τους, επιμενουν να τους διαψευδουν.
 Διατεινονται οτι τους αρεσει η ησυχια και η ασφαλεια και καθε μερα ακουμε και για μια νεα μαλακια τους. Υποστηριζουν οτι αν και celebrities (βλιαχ!), διαβαζουν ποιηση και απολαμβανουν τον Beethoven καθε στιγμη που μπορουν.
Ειναι ωραιοι. Και αντικειμενικα να το δεις, ειναι ωραιοι/ες. Πολυ. Κι ομως, οσες μαλακιες/δαχτυλα και αν εχεις τραβηξει/βαλει για αυτες/αυτους θελεις να τους δειρεις. Λαθος, οχι να τους δειρεις. Να τους σαπισεις στο ξυλο με ροπαλο μεχρι να κουραστεις. Να βγαλεις ολο το μισος που εχουν οι Εβραιοι για το Χιτλερ πανω τους.
Η ψευτια πανω τους βρωμαει απο χιλιομετρα και τα πλουτη τους σε εξοργιζουν. Οι δηλωσεις τους πιο πολυ. ''Εχω περασει δυσκολα χρονια'' ''Το ονειρο μου ηταν να γινω γιατρος αλλα με κερδισε η ...τεχνη''.

Αχρηστα κατακαθια της κοινωνιας που εχει αναδειξει τα πλουτη σε υψιστο σκοπο και τη δοξα σε στο απολυτο αγαθο. Τους μισεις και τους βλεπεις καθε μερα μπροστα σου. Σε κοροιδευουν και το ανεχεσαι στωικα. Ζεις με τρεις και εξηντα και περιφερονται με το χρημα να τρεχει απο τα μπατζακια τους.  !!!

0 replies:

Δημοσίευση σχολίου

Λοιπόν πες μας την ηλιθιότητα σου, αυτή τη μαλακία σου τι θες να μας πεις!