i walked through fire and did not get burned

Σάββατο, Φεβρουαρίου 20, 2010

Viva la Revolution... και τα αρχιδια μας κουνιουνται γιατι φυσαει ο ανεμος!










Τα διαβασες? Οχι?! ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ?!?!








ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ!





Σε ολο τον κοσμο υπαρχουν καταστασεις οπως αυτες οι οποιες με τον ενα ή με τον αλλο τροπο βολευουν εμας, τους δυτικους. Τους ανεπτυγμενους. Τους πολιτισμενους.
Και ολα αυτα για ποιον ρε καργιολια!? Για εμας και για τους υπολοιπους δυτικους μαλακες, για να χαριεντιζομαστε και να κλαιγομαστε στο μικροκοσμο μας. Για να μπουγελωνομαστε και να μπανιαριζομαστε 4 φορες τη μερα.Για να εχουμε να βλεπουμε τσοντες και οποτε μεγαλωσουμε, να γαμησουμε και καμια πουτανα ρωσιδα, ετσι, για να πουμε οτι ειμαστε αντρες.
Για να εχουμε διαμαντια και να τα αγοραζουμε φτηνα μπας και ριξουμε καμια γκομενα και φανουμε και πλουσιοι. Για να αγοραζουμε το κινητο φτιαγμενο στην Κινα απο 10χρονα που απο την υγρασια υποφερουν απο αρθριτιδα. Αλλα που θα παει... Καποτε θα ξυπνησουν και αυτοι. Οι αμορφωτοι. Οι απολιτιστοι. Καποτε θα παρουν τα  ΑΚ-47 που τους πουλαμε καθημερινα και θα μας κανουν κοσκινο!

1 replies:

Balidor είπε...

να τα πάρουν
και να το κάνουν...

δεν αξίζουμε και τίποτα,
ούτως η άλλως....

απο το 99,99999% τω ανθρώπων που ζούμε, 30 χρόνια μετά το θάνατό μας θυμάται, γιατί δεν έχουμε κάνει και τπτ το σπουδαίο στην ζωή μας...

απλή κατανάλωση προϊόντων!

Δημοσίευση σχολίου

Λοιπόν πες μας την ηλιθιότητα σου, αυτή τη μαλακία σου τι θες να μας πεις!