i walked through fire and did not get burned

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 09, 2009

Fucking Christmas...

Να 'μαι παλι
(σε δρομους που δε πατησαν αλλοι ---> TXC-Απλα μουσικη)

Και μετα την μουσικη εισαγωγη ας συνεχισω μπας και καταφερω και κανω καμια αναρτηση της προκοπης.

10/12 και ολος ο κοσμος εχει τρελαθει με τα Χριστουγεννα.Μια γιορτη της Ορθοδοξιας η οποια εγινε γιορτη του καταναλωτισμου με trademark τον Santa (γαμω το !@#@!$ μου) και τα κωλοελαφια του. Το αστειο στην ολη ιστορια ειναι οτι κανεις απο οσους το παιζουν χριστιανοι (σ.σ. ειμαι αθεος) δεν ξερουν οτι ο Santa οχι μονο δεν ειναι αγιος της Ορθοδοξης εκκλησιας, αλλα οτι ειναι παιδι της Coca-Cola. Κι ομως αυτοι οι ανθρωποι ειναι οι ιδιοι που στην λενε επειδη δεν πιστευεις στο Θεο! Ειναι αυτοι που ενω ειναι εθνικιστες και ρατσιστες μεχρι το κοκκαλο, καθε χρονο τετοια εποχη, θα πανε να δωσουν τα λεφτα τους σε καταστηματα του στυλ Jumbo. Μην αξιωθει κανεις τους και δωσει λιγα λεφτα και στην επιχειρηση της γειτονιας που γονατιζει καθε μερα επειδη δεν μπαινει ανθρωπος μεσα! Οχι θα τα δωσουμε σε αυτους που εκμεταλευονται παιδακια 7-14 ετων και τα βαζουν να δουλευουν σε υπογεια και εργοστασια και για μισθο (μαλλον χαρτζηλικι) τους δινουν 1 δολλαριο τη μερα.

Και ομως δεν ειναι μονο αυτη η αγνοια το εξοργιστικο την εποχη των Χριστουγεννων. Ειναι και η (ψευτο)φιλανθρωπια. Αυτη η πουτανα που μπαινει σαν πνευμα στο μυαλο της καθε νεοπλουτης κυριας και την κανει να δωσει ψιχουλα απο το τσιμπουσι της, στο ονομα του Χριστου!Αυτη η πουτανα που κανει καθε μεγαλοκαπιταλα που εχει τα κερατα του απο λεφτα να κανει μια δωρεα (μικροσκοπικη σε σχεση με την περιουσια του) σε ιδρυματα μονο και μονο για να ειναι εκει μπροστα και να απαθανατισουν το γεγονος 30 καναλια (κανε το καλο και ριξ'το στο γυαλο που λενε).Γαμω το Χ!@#$% μου! Αφου ολοι το παιζετε τοσο ανθρωπιστες, γιατι δεν δινετε τη μιση σας περιουσια σε ιδρυματα που την εχουν αναγκη? Μηπως επειδη οι δωρεες δεν ειναι ανιδιοτελεις και απλα σας γλυτωνουν απο τις τυψεις που ενω εσεις δεν ξερετε τι να πρωτοφατε και αλλοι δεν ξερουν τι να φανε?

Ολα αυτα ειναι λιγο πολυ γνωστα σε ολους σας. Παρολα αυτο συνεχιζετε να φορατε τις μασκες σας και προσπαθειτε να τα ξεχασετε για να περασετε και εσεις οπως και ο υπολοιπος ανεπτυγμενος δυτικος (μπλιαχ!) κοσμος ομορφα Χριστουγεννα. Οπως ειχε γραψει και μια αναγνωστρια των Schooligans, σας φτυνω και σας χαμογελω...

Καλα σας Χριστουγεννα...

0 replies:

Δημοσίευση σχολίου

Λοιπόν πες μας την ηλιθιότητα σου, αυτή τη μαλακία σου τι θες να μας πεις!