i walked through fire and did not get burned

Τετάρτη, Ιουλίου 08, 2009

Μεταμεσονυχτιες σκεψεις

Το ρολοι στο pc δειχνει 01:35. Στο background ακουγεται το ''Κανενας πονος δεν ειναι αρκετος'' απο Razastarr. Τραγουδι αξιοπρεπες με νοημα και μαγευτικη μουσικη. Σε ταξιδευει...

''Κι γη φτανει την αυγη για να σου πει πως η σιωπη ενα πρωι σαν καρπος και αυτη θ' ανθισει...''

Τετοιες στιγμες ευχομαι να ειχα ενα φιλο, ενα πραγματικο φιλο ωστε να τις μοιραστω μαζι του αλλα που?... Ολοι οι ''φιλοι'' εχουνε χαθει. Κανεις τους δεν θελει πια να μιλαει με τις ωρες οπως παλια. Το μονο που θελουν ειναι να καθονται σε μια καφετερια ή σε ενα κλαμπακι και να λενε μαλακιες με τις ωρες. Δεν τους παρεξηγω. Ετσι εχουν μαθει, να φερονται τυποποιημενα σε μερη τυποποιημενα με διασκεδαση προκατ.

Τωρα ξεχασα και τι ηθελα να γραψω εξ αρχης!

Τελος παντων, θα παω εκει που παει το μυαλο μου...
Ι. Εκει, ή μαλλον σε αυτη παει το μυαλο μου. Και πιο συγκεκριμενα στην απουσια της.
Τρεις μηνες εχω να την δω. Με λυπη διαπιστωνω οτι τελικα ''ματια που δεν βλεπονται γρηγορα λησμονιουνται'' Δεν το προκαλεσα εγω αυτο, ο χρονος. Τι να τις κανεις τις φωτογραφιες οταν τον αλλο δεν μπορεις να τον αγγιξεις, να ακουσεις τη φωνη του, να μυρισεις το αρωμα του?
Σ' αυτη την συναντηση ειχα εναποθεσει πολλες ελπιδες κι ομως δεν εχει ερθει ακομα... Κι ουτε νομιζω να ερθει ποτε. Ονειρο ηταν και περασε. Και μην ακουω μαλακιες ''ξεχασε την'' ή καλοκαιρακι ερχεται θα βρεις αλλη''! Οποιος εχει νοιωσει αληθινα πραγματα για καποιον πρεπει να ξερει οτι δεν μπορεις σε μια στιγμη να βγαλεις τον αλλο απο τη ζωη σου. Δεν γινονται αυτα τα πραγματα.
Ομως γιατι βασανιζομαι με το να τη σκεφτομαι? Αδικος κοπος, εκεινη ειναι αλλου, δεν εχει χρονο ή ορεξη για αυτα (τωρα πια). Αλλα και να ερχοταν απο το πουθενα, τι θα γινοταν? Θα περναγαμε καθε μερα τελεια οπως πιστευα? Δεν νομιζω. Οχι οταν ολοι σου πιπιλανε το μυαλο οτι για να εχεις κοπελα πρεπει να εχεις λεφτα και να την βγαζεις εξω και να την κερνας και και και...
Οχι ρε πουστη μου, εγω σε αυτη την πλυση εγκεφαλου δεν υποκυπτω! Τι παει να πει ''ο αντρας πρεπει να εχει λεφτα αλλιως θα ειναι μπαγκουρι''? Που ζουμε? Τι παει να πει '' αν η κοπελα δεν βγαινει εξω και δεν την κερνας σε αφηνει''? Αν καποιος ειναι να κατσει μαζι σου θα κατσει ανευ χρηματων γιατι αλλιως αυτο δεν ειναι σχεση, ειναι πολυτελης βιζιτα!!

...

02:06. ''Λογια'' παλι απο Razastarr. Οπως καταλαβαινεται εχω μια ιδιαιτερη αδυναμια στους Razastarr... Τελευταιο τραγουδι και μετα μαλλον παω για υπνο.

''Τοσα λογια που μενουν βαθια, ακουσα πολλα μα λιγα ειδα μετα την καταιγιδα...''



Μεταμεσονυχτιες σκεψεις ή κραυγη μοναξιας....?

3 replies:

Unknown είπε...

Πολύ όμορφο το κείμενό σου. Και καταλαβαίνω απόλυτα για τί πράγμα μιλάς.
Και επίσης το κομμάτι αυτό απο Razastarr τα ΣΠΑΕΙ! Καλό ξημέρωμα...

Ανώνυμος είπε...

Είσαι εκ φύσεως και πεποιθήσεως ΜΑΛΑΚΑΣ ???

Anathematismenos είπε...

Πόσο αλήθεια αδελφέ..

Δημοσίευση σχολίου

Λοιπόν πες μας την ηλιθιότητα σου, αυτή τη μαλακία σου τι θες να μας πεις!